Profese - Pracovník řemeslného zpracování čokolády

Profese - Pracovník řemeslného zpracování čokoládyPracovník řemeslného zpracování čokolády zpracovává čokoládu ručně nebo strojně. Čokoládu rozpouští, temperuje, odlévá ji do forem, vyrábí ozdoby, náplně a dohotovuje jako pralinky nebo tabulkovou čokoládu.



Zařazení profese

Potravinářství a krmivářství, výroba mouky a pečiva

Národní soustava kvalifikací

29-016-H Řemeslné zpracování čokolády

Nabídky práce

Aktuální nabídky práce pro profesi Pracovník řemeslného zpracování čokolády naleznete na www.NejBusiness.cz/prace

Zdroj informací

Národní soustava povolání, Ministerstvo práce a sociálních věcí a NejBusiness.cz
Page generated in 1.2304 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál